Wat leuk dat je interesse hebt in onze producten. We zijn een klein en startend bedrijf en nog lang niet overal verkrijgbaar. Dat willen we natuurlijk wel heel graag! Want wij vinden dat iedereen moet kunnen genieten van gezondere producten die op een gezondere manier gemaakt worden! Dus help ons ook bij jouw supermarkt in het schap te komen. Hieronder zie je waar we nu al te koop zijn. Om iedereen van dienst te kunnen zijn hebben we ook een webshop geopend. 24/7 bestellen dus :) 

We begrijpen dat online bestellen niet altijd de meest eenvoudige manier is om onze producten te kopen. We willen natuurlijk graag ook in jouw supermarkt terecht komen. Via bijgaande link vind je een suggestiebriefje om achter te laten bij de service desk van je supermarkt. 

 Voor consumenten

Voor Speciaalzaken, retail, kinderdagverblijven, zorginstellingen etc:

Heeft u zelf een winkel/groothandel/restaurant en ook interesse onze innovatieve smoothiespreads of granola toe te voegen aan uw assortiment? we horen graag van u.

 

We zijn ook op zoek naar partners/afnemers die interesse hebben in cashew. Lees meer over ons cashew project via deze link